Bestuur

Het bestuur van Dorpsbelangen Dwingeloo wordt gevormd door betrokken inwoners, vrijwilligers die zich graag inzetten voor het dorp. Bestuursleden hebben hun eigen taken gebaseerd op hun kennis en interesses.

Voorzitter – Wout Donker

Contact: info@dorpsbelangendwingeloo.nl

Ik ben Wout Donker en woon sinds augustus 2005 in Dwingeloo. Van oorsprong geboren en getogen in Meppel ben ik via wat omzwervingen met Ernie, Irene, Bram en Aniek komen wonen aan de Jaasmasingel in Dwingeloo.

Overdag ben ik als vastgoedontwikkelaar werkzaam bij WVG Ontwikkeling BV in Meppel. In mijn vrije tijd volleybal ik graag bij Wesseling DOK en zet ik mij in voor Dorpsbelangen. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om niet aan de zijlijn te staan, maar actief mee te doen om Dwingeloo en omgeving leefbaar te houden. Dat wil zeggen een goed voorzieningenniveau op allerlei gebied en waar wij met elkaar goed kunnen samenleven.

Secretaris – Daphne Willers

Penningmeester –  Erik Boelm
Contactpersoon voor regio Dieverbrug
Contact: info@dorpsbelangendwingeloo.nl

Ik ben Erik Boelm en woon met Jeanine de Boer en mijn kinderen Rik en Carice sinds 2007 met veel plezier aan de Dwingelderdijk.

In het dagelijks leven ben ik vermogensbeheerder.

Binnen Dorpsbelangen ben ik sinds een aantal jaren penningmeester. Samen met de voorzitter, ben ik namens Dorpsbelangen ook afgevaardigde in de overkoepelende Denktank Dwingeloo.

De belangrijkste reden voor mij om me in te zetten voor de belangen van de inwoners van Dwingeloo is het “leefbaar houden” van het dorp. Dit houdt naar mijn mening in dat Dwingeloo (en haar omliggende kernen) ook in de komende jaren een plek moet zijn waar mensen naar tevredenheid kunnen wonen, werken, naar school kunnen gaan en kunnen recreëren. Daarom moeten we blijven strijden voor het behoud van bestaande faciliteiten (zwembad, sportvelden, school, etc.) en het realiseren van nieuwe noodzakelijke faciliteiten (o.a. glasvezel).

Jan Scholten     Bestuurslid – Jan Scholte
Contactpersoon voor regio Boterveen, Holtien, Eemster 25G t/m 56
Contact: info@dorpsbelangendwingeloo.nl

Ik ben Jan Scholte en ik woon met Trinette Scheper op ‘t Holtien in Eemster. Na werk voor Post en Telecom ben ik nu gepensioneerd.

Ik zet mij sinds 2014 in voor Dorpsbelangen Dwingeloo omdat ik het een plicht vind om op een of andere wijze maatschappelijk bezig te zijn.

Ik houd mij binnen Dorpsbelangen Dwingeloo vooral bezig met de realisatie van een provinciedekkende aansluiting op het glasvezelnetwerk. Een ‘snelle’ infrastructuur voor internet is een kritische succesfactor voor de hele investeringsagenda van Drenthe.

Roelof Kruithof     Bestuurslid – Roelof Kruithof
Contactpersoon voor regio centrum
Contact: info@dorpsbelangendwingeloo.nl
of spreek me gewoon op straat aan.

Ik ben Roelof Kruithof en ik woon aan de Egbert Nijstadlaan.

In het dagelijks leven ben ik gepensioneerd. Ik ben 29 jaar zelfstandig ondernemer geweest in de horeca.

Sinds 2011 zet ik mij in door Dorpsbelangen Dwingeloo omdat ik vind dat de belangen van de inwoners moeten worden behartigd. Ik doe dat met veel plezier. Ik houd me binnen Dorpsbelangen Dwingeloo bezig met gemeentelijke zaken en heb regelmatig contact met de gemeente.

Bestuurslid – Jolanda Zoer

Bestuurslid – Roel Koeling

Bestuurslid – Marc Bosscha

Ik ben Marc Bosscha. Geboren in Beilen. Maar uiteindelijk in Dwingeloo terecht gekomen. Werkzaam in mijn eigen reclame- ontwerpbureau. Zet me met veel plezier in voor mijn omgeving en haar inwoners.

Bent u ook een betrokken inwoner?

Betrokken zijn bij je dorp kan in vele vormen en gradaties. Via Dorpsbelangen Dwingeloo kan je meedenken en meepraten over zaken die in Dwingeloo spelen. Binnen het bestuur kan je met jouw kennis en interesse over een bepaald onderwerp een taak invullen waarmee je je mede-inwoners van dienst kunt zijn. Wilt u bijdragen aan het bestuur? Laat het ons dan weten. U bent van harte welkom.