Petitie: Poolweg dient verhard te blijven!

De Gemeente heeft het voornemen om de Poolweg om te vormen naar een zandweg. Ondanks gesprekken van Dorpsbelangen met de verantwoordelijke wethouder en ambtenaren blijft de Gemeente bij haar standpunt. Een eventuele tussenvorm (Congreen) wordt nog bekeken. Door de komst van het nieuwe schoolgebouw is de Poolweg een belangrijke weg indien er calamiteiten optreden en tevens is het de fietsroute voor de kinderen vanaf de school naar het zwembad (in voorjaar en zomer aantal keren per week). Dorpsbelangen heeft een petitie opgesteld die u kunt ondertekenen. Binnenkort wordt deze aangeboden aan de wethouder. Bent u het eens met ons? Neem dan contact op, zorgen wij ervoor dat u de petitie kunt ondertekenen!

2 thoughts on “Petitie: Poolweg dient verhard te blijven!

 1. Gaarne zou ik de petitie ondertekenen.
  Daarnaast ben ik voorzitter van de buurtvereniging Heuvelenweg/Batingheweg/Poolweg. Misschien kan ik in deze functie nog iets betekenen.
  Verder was ik op de jaarvergadering, en zou ik een uitnodiging ontvangen voor een volgende vergadering van dorpsbelangen, maar dat is er waarschijnlijk bij ingeschoten.
  Met vriendelijke groet,
  André Dekker

 2. Hallo allemaal,
  Ik was benieuwd hoeveel mensen de petititie Poolweg ondertekend hebben en wanneer deze aan de wethouder aangeboden wordt.

  Met vriendelijke groet,

  Arjan Jonkers
  Meppeler Courant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.